La Reina de les Neus

La Reina de les Neus
Event on 2015-06-27 18:00:00

    

       Dissabte 27 juny i Diumenge 28 juny a les 18 hores.LA REINA DE LES NEUS

 Una producció de l’associació artística triskel 

 

 idea de bot teatre

               L'espectacle              
 
La Reina de les neus és una adaptació teatral  del clàssic de Hans Christian Andersen que porta el mateix títol i  posa sobre la taula el valor de l’amistat enfront la por que paralitza i aïlla. El nostre objectiu és oferir als infants una experiència teatral en tota regla a través de la combinació de diferents llenguatges escènics tals com la música, la narració, la interpretació i el tractament de l’espai i la llum.
    El resultat del nostre treball és una proposta teatral amb dosis de poesia i humor, que convida a la reflexi�� sobre l’experiència de la soledat i la importància de l’amistat i que va més enllà del tractament ensucrat i artificiós de les emocions. En definitiva, una obra que  estimula la imaginació i  introdueix els infants en el món del llenguatge teatral.  Recomenat a partir de 5 anys.

 

                   

 

 

     
 
 
Molt abans de la nostra història, fa molt i molt temps, un mag enrabiat amb el món va crear un mirall que només reflectia la lletjor i la maldat de les coses. La curiositat dels éssers alats que vivien amb aquest mag va fer que volent-lo enlairar per provar-lo els rellisqués de les mans i s'esmicolés en mil bocins que s'escamparen per tot el món i ompliren de lletjor el cor, la mirada i el pensament de tots aquells on es clavaren.
Els protagonistes de la nostra història són dos amics inseparables a qui agrada molt d'estar junts, jugar, aprendre coses i escoltar les històries que l'àvia de la Gerda els explica. Una d'aquestes històries és la d'una dama misteriosa anomenada la Reina de les Neus, capaç de congelar l'ànima de qui toqui amb el dit. L'endemà d'una gran nevada tots dos surten a fer guerra de boles de neu a la plaça, amb tan mala sort que dins una de les boles de neu que va a petar a l'ull d'en Kay hi ha un trosset d'aquell vell i horrible mirall.

           A partir d'aquí en Kay passa a ser un nen trist i solitari que no vol estar amb ningú, tampoc amb la seva bona amiga Gerda. Una nit gèlida s'enfila al seu trineu i la Reina de les Neus després de tocar-lo amb el dit se l'emporta pres al seu palau de gel. Decidida i convençuda que el trobarà la Gerda emprèn un viatge ple de dificultats, dubtes i aventures per recuperar el seu estimat amic.
 

 

 

 

 

at Jove Teatre Regina

Carrer de Dalt, Spain

This entry was posted in Bots and tagged , . Bookmark the permalink.